Web que amb ajuda del flash mostra una perspectiva nova i animada sobre la il·lustració gràfica i la seua creació mitjançant diverses etapes.
Web del Institut Valencia d'Art Modern
Web de la Galeria de Arte 1arte, que té una bona secció informativa sobre concursos de les més variades disciplines.
Centre de conservació, difusió, investigació i exposició del patrimoni cultural de l'Horta Sud, implicat en la dinamització social i cultural del seu territori.
Té una exposició permanent d'objectes de la Prehistòria, Món Iber, Època Romana i Època Medieval-Moderna, així com un servei de visites guiades.
Es dedica a difondre la història de la ciutat, amb un plantejament museogràfic innovador, orientat a la comunicació amb el visitant i l'ús de tecnologies audiovisuals.
Té una extensa col·lecció de titelles, procedent de tot el món, sala de projeccions, centre de documentació i distribució de llibres especialitzat en la marioneta.
Museu què reuneix la major col•lecció privada del món de soldadets de plom, mitjançant la qual pretén difondre la història de Valencia, Espanya i el món.
Mostra virtual de més de 18.000 imatges de grafittis de l'artista britànic Bansky, fotografiats pels seus fans.
Col•lectiu dedicat a la investigació i gestió cultural que treballa al voltant de la generació de deixalles dels processos productius i les seues possibilitats creatives