Diccionari gratuït online. Ja pots satisfer els dubtes que tingues d'anglés, francés i portugués, fer traduccions, etc.
Formació continua, formació ocupacional i formació privada al món de la informàtica.
Ferramenta de la Fundación CTIC que permet l'anàlisi, informació i proposta de solucions dels problemes d'accesibilitat d'una web.
Web oberta i participativa sobre els dubtes pràctics del castellà i un mitjà per a reflectir la diversitat d'una llengua parlada per cents de milions de persones.
Projecte per a desenvolupar mitjançant Internet una enciclopèdia lliure i gratuïta en espanyol en la qual tothom hi pot col•laborar elaborant articles o ampliant-hi els existents.
Web per aprendre anglés on line, amb exercicis.
soZiety és una xarxa social d'intercanvi d'idiomes basada en Skype que et permet divertir-te millorant un idioma.
Centre de recursos educatius multimèdia, amb cursos complets i VideoTutorials en descàrrega directa i per a veure Online.
Et permet buscar bibliografia especialitzada com estudis revisats per especialistes, tesis, llibres, resums i articles de diverses fonts.
Diccionari de regionalismes llatins i modismes de la llengua castellana, amb definicions de 20.000 terminis de 24 països.
Blog per ajudar a gent que parla castellà a millorar el seu anglès. La pàgina web i, sobre tot, els articles imprimibles tenen exercicis que poden servir com a recurs didàctic
Web que treballa per a difondre la llengua de signes de diferents països mitjançant Internet. Entre altres coses, permet escriure una paraula o frase i traduir-la al llenguatge de signes.
Publicació periòdica de paraules, sons, fotos e imatges en moviment per a mantindre al dia els teus coneixements de l'anglès.
Diccionari visual en anglès sobre 15 grans temes (astronomia, ciències, esports, plantes, comunicacions, societat, etc.) i més de 6.000 imatges.
Televisió per Internet en la què es poden trobar vídeos de destacades figures del món de la ciència, la tecnologia, la literatura, la política, el pensament o la cultura i que expliquen en anglès temes dels què en són especialistes.
Web gratuïta per a preparar oposicions mitjançant un joc de preguntes i respostes
Diccionari sonor gratuït amb unes 130.000 entrades per a saber com es pronuncia una paraula en anglès i amb traducció al castellà.
Web que pretén ser un espai de difusió i intercanvi de bones pràctiques educatives on les TIC siguen les protagonistes.
Masters en Gestió de noves tecnologies per a l'empresa, Finances i mercats financers, i Periodisme esportiu.