Oferta de cicles de formació professional de grau mitjà i grau superior
Escola d'Arts i Oficis i Superior de Disseny de València
Titlació oficial de coneixement dels següents idiomes a les Escoles Oficials d'Idiomes de València: Alemany, anglés, àrab, espanyol per a estrangers, francés, italià, portugués, rus i valencià.
L'Organització del Batxillerat Internacional (IBO) és una entitat líder en el camp de l'educació internacional la meta del qual és educar jóvens perquè siguen persones integrals, artífexs del seu propi aprenentatge i ciutadans responsables.
Cursos, test online, descàrregues, manuals, etc. Tots els aspectes que pots aprofitar per a la teua formació continua i reciclatge professional.
Si vols continuar la teua formació en cursos de postgrau i màsters, ací tens una web interessant.
Fundació Universitat i Empresa. Cursos i Màsters de la Universitat de València.
Masters en Gestió de noves tecnologies per a l'empresa, Finances i mercats financers, i Periodisme esportiu.
Web de l'escola d'adults de Torrent.
Organització no governamental sense ànim de lucre dedicada a promoure un model crític, obert i participatiu d'Educació Permanent de Persones Adultes.
Organització sense afany de lucre fundada per promoure la qualitat i professionalitat de les empreses del sector i defendre els interessos dels estudiants.
Web dedicada a les llengües, té varis taulers d'anuncis per a fer intercanvis d'idiomes, buscar classes privades, traductors i conté altres recursos per aprendre idiomes
Escola privada que imparteix estudis superior en l'especialutat de Moda.
Guia d'orientació acadèmica i professional. Indica la teua edat i descobreix les teues opcions de formació, ocupació i voluntariat