Web espanyola de l'ONG
Web espanyola de l'ONG
Associació ecologista amb la missió de fomentar el canvi local i global cap a una societat respectuosa amb el medi ambient, justa i solidària.
Plataforma per al desmantellament i trasllat de la subestació elèctrica de Patraix.
És una confederació de més de 300 grups ecologistes distribuïts per pobles i ciutats.
Treballa per a preservar el patrimoni natural i la biodiversitat.
La missió de la UICN consistix a influenciar, fomentar i ajudar a les Societats de tot el món a conservar la integritat i diversitat de la Naturalesa, i a assegurar que qualsevol ús dels recursos naturals siga equitativament i ecològicament sostenible.
Esta fundació pretén promoure, recolzar, assessorar, gestionar i finançar iniciatives que resulten en la plantació i manteniment d'arbres.
Entitat que té com a missió potenciar i desenvolupar en la societat estils de vida responsables amb el nostre futur en el planeta. La seua prioritat és arribar amb continguts ambientals a la societat per a donar resposta a les seues inquietuds
Associació de professionals que treballa per la promoció de valors ambientals en la societat i vol ser un agent de canvi, formar ciutadans i crear una opinió crítica i constructiva sobre la gestió del medi ambient i el desenvolupament sostenible.
Informant-nos frenarem el canvi climàtic. El teu temps és clau per a salvar el món.
La missió de la Fundació Terra és promoure la sensibilització ambiental per a fomentar una nova cultura basada en l'ús sostenible dels béns del planeta.
Portal de la Societat Valenciana Protectora d'Animals i Plantes