Inici > Arees > Participació > Agenda > Trobada Alumnat Actiu a Paterna
Trobada Alumnat Actiu a Paterna
Trobada Alumnat Actiu a Paterna
Més de 90 corresponsals juvenils alumnat actiu de l'Horta es citen a Paterna
Trobada Paterna 2017
Grup1 Trobada Paterna 2017
Grup2 Trobada Paterna 2017
Grup3 Trobada Paterna 2017
Grup4 Trobada Paterna 2017
Grup5 Trobada Paterna 2017
Grup6 Trobada Paterna 2017
Grup7 Trobada Paterna 2017
Grup8 Trobada Paterna 2017
Grup9 Trobada Paterna 2017

La Casa de la Joventut de Paterna va acollir la II Trobada d'Alumnat Actiu, Joves Corresponsals, dels pobles que conformen la Xarxa JOVES.net (Alaquàs, Albal, Aldaia, Almussafes, Catarroja, Godella, La Pobla de Farnals, Manises, Mislata, Museros, Moncada, Paterna, Picanya, Picassent, Quart de Poblet, Rocafort, Sagunt, Sedaví, Silla, Torrent i Xirivella).

L’activitat organitzada pels departaments de joventut de les diferents poblacions que integren la Xarxa JOVES.net, va comptar amb la col·laboració de la Casa de la Joventut de Paterna i el Grup Origami Teatre. La jornada va transcórrer al Parc Central de Paterna, on s'ubica la Casa de la Joventut, on més de 90 joves Corresponsals, Alumnat Actiu, de les localitats d’Alaquàs, Mislata, Paterna, Picassent, Sagunt, Silla i Xirivella, participaren activament.

L’objectiu final d’aquesta trobada ha estat fomentar que els joves que realitzen activitats similars d’informació i dinamització als seus municipis tinguen l’oportunitat de compartir moments d’oci alternatiu, al mateix temps que les i els Corresponsals fan xarxa amb els altres municipis.
  
L'acte de benvinguda va ser de matí, amb la presència del President del Consorci Xarxa JOVES.net, Toni Arenas, David Fortea, de l’equip de govern de l’ajuntament de Paterna i Paco Martínez, secretari de l’Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana.

Van donar pas al desenvolupament de la jornada que en aquesta ocasió, va contar com a tema central de la trobada la dinamització juvenil, per a tal fi es varen crear “Hotels-Mòbils” on les i els joves aparcaren els seus dispositius fins al final de la jornada i així interaccionaren d’una manera menys digital entre ells.

Al llarg de tot el dia i en grups, varen haver de resoldre a través del joc i amb pistes un Rally que se'ls havia dissenyat. Entre les activitats es trobava la realització d’una cançó i el berenar cooperatiu.

La jornada va finalitzar amb la projecció i posterior reflexió al voltant d’un audiovisual que exposava com les xarxes socials poden arribar a modificar conductes de l’ésser humà i la dependència que aquestes generen.

Totes les fotos les pots trobar l'Àlbum digital ací
Xarxa Joves.net
ImprimirImprimir
TornarTornar