Inici > Arees > Participació > Agenda > Trobada d'alumnat actiu
Trobada d'alumnat actiu
Trobada d'alumnat actiu
La trobada d'alumnat actiu al campament Jaume I d'Alcossebre va donar pas a les vacances d'estiu. Els dies 4,5 i 6 de juliol un centenar de joves participaren en la VII Trobada de Corresponsals que organitza la Xarxa Joves.net.
Alumnat actiu
Som supervivents! 

La trobada d’alumnat actiu al campament Jaume I d’Alcossebre va donar pas a les vacances d’estiu. Els dies 4,5 i 6 de juliol un centenar de joves participaren en la VII Trobada de Corresponsals que organitza la Xarxa Joves.net. Alaquàs, Mislata, Paterna , Picassent, Sagunt, Silla i Xirivella han estat els municipis dels quals provenien els joves.

 Aquest joves han sigut corresponsals als seues respectius municipis durant el curs 2016-2017, la seua principal tasca és ser nexe d’unió entre els centres juvenils i els joves estudiants. Durant els curs compartiren una jornada al gener a Alaquàs on treballaren temes sobre la lliuta contra la violencia, a l’abril estigueren a Paterna treballant el tema de les addiccions a les noves tecnologies. I finalment han passat tres dies a Alcossebre en un campament posant-se en la pell de persones supervivents. Els temes treballats per equips han sigut: Canvi climàtic, TICS, Majors, Alimentació, Violència de gènere, Joves out (del sistema) i Refugiats. Temes que els ha permés sensibilitzar-se sobre la situació actual què patim. Les nits han estat reservades a la realització d’una gal·la de cinema i un passeig pel municipi costaner.A banda han compartit espais i activitats de lleure a la platja o al passeig.

Els i les joves han rebut una samarreta per haver participat d’aquesta experiència de ser corresponsals.

L’allotjament de la trobada d’enguany ha estat posible gràcies a la col·laboració de l’Institut Valencià de la Juventud (GVA IVAJ).


 

Si vols vore algunes imatges, clica ací: https://goo.gl/mTUkF8