Article de la Fundació Eroski sobre les toxiinfeccions.
Impulsa la investigació científica i la divulgació d'hàbits i conductes alimentàries saludables per a tot el conjunt dels ciutadans.
Integrada per 17 federacions/associacions de celíacs de caràcter autonòmic. A més compta amb un equip de persones dedicat exclusivament al col·lectiu celíac.
Revista digital de gastronomia mediterrània
El portal dels productes cooperatius.
Guia digital sobre alimentació saludable i prevenció de l'obesitat de la revista Consumer.es
Iniciativa de la Fundación de la Industria de Alimentación y Bebidas, dirigida a crear un espai virtual especialitzat sobre alimentació i salut.
Web de la Fundación de la Industria de Alimentación y Bebidas sobre hàbits saludables i alimentaris per a millorar la salut de la població. Conté el joc multimèdia "Food About" per a adolescents.
Es un Organismo Autónomo adscrito al Ministerio de Sanidad y Política Social que se creó con la misión de garantizar la seguridad alimentaria, como aspecto fundamental de la salud pública y promover la salud de los ciudadanos.
Este portal pretén incrementar el coneixement sobre l'agricultura ecològica en la Unió Europea. Hi conté publicacions, material fotogràfic i audiovisual, etc.