Conéixer territoris i ciutats, parlar amb altres persones, descobrir cultures i costums, gaudir de la natura, fer esport, compartir experiències... tot això i molt més són els atractius del turisme actiu.

Els centres joves de la xarxa JOVES.net volem posar al teu abast una eina útil per a organitzar els teus viatges, les teues escapades... aquesta GUIA AVENTURA’T d’activitats i allotjaments de turisme actiu.

Hem reunit en una mateixa guia centenars de referències d’activitats de turisme actiu i d’instal·lacions per a l’allotjament. Pel que fa a les activitats pots trobar des dels esports d'aventura passant pel senderisme, fins a la pràctica dels esports més tradicionals... de tot això en trobeu a aquesta guia una oferta rica i variada. En l’apartat d’allotjaments trobaràs tota mena d'instal·lacions: cases rurals, zones d’acampada i recreatives, albergs, refugis, granges escola...

Utilitzant el buscador de la guia trobareu tota mena d'activitats amb totes les seues característiques i les entitats que les organitzen i tots els allotjaments amb els seus serveis i informacions pràctiques per al seu ús. Però, a més a més, podeu relacionar activitats i allotjaments i a l'inrevés: què fer i on poder allotjar-se o bé on anar i quines activitats de turisme actiu poder realitzar.

D'altra banda la guia permet la seua actualització interactiva: si coneixes alguna instal·lació o activitat o alguna dada de les que ja tenim a la guia s'ha de modificar es pot fer des de la mateixa web amb el corresponent formulari. Amb això millorem el seu contingut i el mantenim actualitzat.

Amb aquesta guia de viatge, l'aventura te l'organitzes tu mateix...

Bon viatge! Bona aventura!

©Xarxa Joves.net - Guia de turisme actiu