Cursos de formació per a la dinamització juvenil
Curs bàsic de formació de 30 h de duració. Planificació de l'activitat educativa, dinàmica de grups, jocs grupals, intel·ligència emocional…
Taller bàsic per a conèixer jocs de taula per a diferents edats ...
Podrán concurrir a este certamen fotográfico todas las personas que se encuentren en el rango de edad entre 12 y 32, siempre que sus trabajos se ajusten a las bases del mismo.
Campanya de recollida d'objectes en bon estat (joguets, llibres de lectura, etc.)Fins al 21 de desembre al centre juvenil El Passatge.
Avalem Joves es un pla integral de formació i ocupació per a jóvens dirigit a millorar l'empleabilitat de la joventut de la Comunitat Valenciana.
Amb este curs pretenem donar informació sobre les addiccions per a generar unes ferramentes personals que permeten realitzar activitats de mediació en espais d'oci
Taller de tècniques i recursos per a l'animació juvenil. Conéixer els recursos i les tècniques que ens oferix l'animació esportiva i la seua aplicació en les activitats d'educació en el temps lliure.
La Casa de la Juventud de Paterna presenta las nuevas actividades para el otoño 2017
Conéixer i posar en pràctica les tècniques utilitzades a l'hora de plantejar un projecte audiovisual de ficció amb alumnat, tot mantenint sempre un enfocament amé i didàctic.
Pàg. 1 de 2    Veure tots