Oferta de cursos i tallers organitzats per les Regidories de Joventut dels Ajuntaments d'Alaquàs, MIslata, Quart de Poblet i Xirivella
Activitats per a joves, de coneixement, millora i conservació del medi ambient. 2018
"Mirémonos" proposa al món una acció senzilla, gratuïta i revolucionària: tornar a mirar-nos.
Organitza Ajuntament d'Alaquàs i la seua Regidoria de Joventut amb l'objectiu d'oferir la possibilitat de formar part del cartell del FRA 2018.
Nakama Squad és una associació cultural que promou la cultura asiàtica des de diverses vessants: manga, anime, cosplay, kpop, japonés, coreà. Cada divendres acudeixen al Centre Matilde Salvador per tal fer activitats culturals i lúdiques amb joves. .
Amb este curs pretenem informar i sensibilitzar sobre els riscos que comporten les noves tecnologies, en especial sobre les conductes addictives i els usos negatius
Amb este curs coneixerem i aprofundirem en les problemàtiques dels entorns urbans i el ressorgiment dels espais rurals i naturals.
En este curs tractarem de reconéixer el binarisme amb el qual s'ha tractat la sexualitat tradicionalment, i com eixa visió impossibilita donar pas a tota una sèrie de noves experiències personals i noves categories que estan emergint en les societats.
Es desenvoluparan l'organització, les etapes evolutives, aspectes de nutrició, la seguretat i la higiene, la programació d'activitats, el grup i la resolució de conflictes.
Conéixer i posar en pràctica les ferramentes utilitzades en el procés d'investigació i redacció d'una notícia o guió per a documental i la seua realització, mantenint sempre un enfocament crític, amé i didàctic.
| 1 | 2 | 3 |
Pàg. 1 de 3    Veure tots