Municipi

Dades membre

Moncada

Regidoria de Joventut - Ajuntament de Moncada
CIF: P-4617300-A
Adreça: C/Major, 63
CP: 46113
Centres

Centre d'Informació juvenil

Adreça: C/ Major, 28-baix
Telèfons:
  • 961301571
Fax: 961301571
Horari: Mati: dilluns a divendres 10:00 a 14:00 h. Vesprades: dilluns a dijous 17:00 a 20:00 h
Representants
Representant al consell plenari: Irene Ruiz Torres (Regidora de joventut)

Novetats

20 de gener de 2020

EINES. Com combatre els micromasclismes

Aquest taller es pretén proporcionar eines per a la detecció dels micromasclismes i les diferents desigualtats en la societat actual, sensibilitzant les persones participants sobre combatre per a construir una societat més justa i igualitària.
19 de desembre de 2019

EINES. Manipulador d'aliments (menjars preparats)

Curs semipresencial que permet als assistents obtindre el certificat de manipulador d'aliments i treballar en qualsevol activitat d'àmbit alimentari en el sector dels menjars preparats (restauració, menjadors col·lectius, monitoratge, etc.).
13 de desembre de 2019

EINES. Tik Tok de guerrilla

És una xarxa social per a crear i compartir vídeos de forma divertida. Farem una anàlisi del seu contingut, amb l'objectiu de fer-li front produint continguts creatius, apostant per una visió feminista, amb perspectiva de gènere i valor a la diversitat.
04 de desembre de 2019

EINES. Formació d'oci i temps lliure inclusiu

L'Associació Lluerna organitza aquesta activitat formativa sensible a les necessitats del col·lectiu de persones amb diversitat funcional, amb l'objectiu de formar als professionals que treballen el sector del temps lliure.
30 de novembre de 2019

EINES. Aprenentatge basat en jocs (abj)

Una mirada practica cap a una bateria de jocs de taula fàcils d'aprendre i d'utilitzar amb grups d'infants o jóvens. Un recurs útil tant per a l'àmbit dels centres d'ensenyament com en l'educació en el temps lliure.
19 de novembre de 2019

EINES. Prevenció d'adiccions a les tecnologies

Aquest curs aborda la problemàtica de les dependències tecnològiques, revisant els riscos (però també les oportunitats) que brinden aplicacions, videojocs, xarxes socials, mòbils… per a definir orientacions per una prevenció eficaç.
17 de novembre de 2019

26ª Mostra Internacional de Pallasses i pallassos

Xirivella del 8 al 17 de novembre: espectacles de carrer, exposicions, actuacions al Teatre Auditori, etc.
16 de novembre de 2019

Educatics 2019 a Quart de Poblet

Educatics 2019 a Quart de Poblet, Dissabte 16 de novembre a l'Espai de Creació Jove. Jornada per a adolescents, joves i famílies, de tecnologia, internet i youtubers. Un espai on jugar, aprendre i preguntar dubtes.
16 de novembre de 2019

Curs de Monitor/a de temps lliure (MAT)

Curs de Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil (MAT)
16 de novembre de 2019

TERROR JONES ESCAPE ROOM

Si estàs buscant un pla diferent, alguna cosa per a fer a Alaquàs o, simplement, encara no has compartit amb els teus amics i amigues una ESCAPE ROOM.
14 de novembre de 2019

EINES. Educador/a de menjadors escolars

Planificació de l'activitat educativa, dinàmica de grups, jocs grupals, intel·ligència emocional… aplicats al temps lliure en els centres educatius i, especialment, als menjadors escolars. És opcional la tramitació del carnet de manipulador d'aliments
14 de novembre de 2019

EINES. Oportunitats en Europa

Si estàs pensant a fer alguna cosa diferent, viatjar per Europa per a millorar el teu anglés o conéixer gent, tens dos opcions: des dels viatges low-cost amb motxilla fins a totes les oportunitats del programa Erasmus+ o Cos Europeu de Solidaritat.
12