BANNER MAIL

Crònica d'activitats passades

Crònica de la ruta de senderisme a la llum de la lluna a Picassent

14 de juny de 2019
Crònica de la ruta de senderisme a la llum de la lluna a Picassent

14 de juny de 2019

 

L’activitat que ve tancant la campanya d’Hortaneta els últims anys, el senderisme a la llum de la Lluna, continua sent un punt de trobada de joves de diferents pobles que tenen curiositat per viure esta experiència que uneix l’aventura amb l’espai preferit de les joves, la nit.

Un total de 45 persones vam omplir el bus , des de Xirivella, Alaquàs, Mislata i Picassent en direció a l’urbanització el Pinar, punt d’eixida de la ruta.

Enguany la ruta tenia 12 kilòmetres amb un desnivell acumulat de 478 metres, on la cota màxima la va establir el pic del Besori, amb 354 m d’altura.

No hi ha millor manera de descriure la primera hora de ruta que el nom del camí “Les 5 pujades”, un escalfament que interromperem per a conèixer la caseta de pedra seca, coneguda com la “barraca del tonyiner”.

Com sempre el moment de sopar dona temps per a intercanviar experiències, i sobretot provar les delicies en forma de postre que cadascú aporta.

En acabar de sopar reprenem la marxa amb l’ànim a ple rendiment, les converses continuen, però a poc a poc, conforme ens arrimem al pic del Besori, es van calmant els ànims, es busquen còmplices per a anar de la mà i suportar els últims kilòmetres  tenint temps per a pensar i trobar converses més profundes de les que habitualment tenim, serà la nit? Serà el cansament? Possiblement siga tot junt, apunteu-s’ho  per a l’any que vé...