Capçalera web nova

Pròximes activitats

Neteja de l'Albufera a Silla

07 de març de 2020
Neteja de l'Albufera a Silla

L'Albufera és el parc natural europeu que més prop està d'una capital; açò i els barrancs que hi desemboquen fan que els residus sòlids es queden aturats a les seues mates. En aquesta jornada de neteja ens aproparem a les mates des de les barques per tal de netejar i classificar els residus, tot i complint les normes del Parc Natural.

Dates i horari previst:
Dissabte 7 de març.
Punt d'eixida ( per confirmar itinerari autobus ) a les 9.15 i a les 9.45 h de la porta de la Nau Jove a Silla
Edat: a partir de 12 anys.
Punt de trobada: Port de Silla (inclou transport en bus des d'alguns municipi consultar a l'organització).
Coordina: Nau Jove – Ajuntament de Silla.

QUI POT PARTICIPAR? Joves i adolescents de 12 a 30 anys. Algunes activitats tenen edats específiques que s'indiquen en cada cas.

Els i les menors de 18 anys han d'anar acompanyats pel seu tutor/a legal o d'una persona adulta convenientment autoritzada pel tutor/a legal. Consulteu a l'organització pels monitors/es acompanyants.

En el cas de grups de xiquets i xiquetes hauran d'anar acompanyats dels seus monitors/es (majors d'edat) i aportar les autoritzacions dels tutors/es legals.

 

INFORMACIÓ PER A LA INSCRIPCIÓ ACÍ


CAL DUR… roba còmoda i calcer adequat. No oblides l’aigua i l’esmorzar. NO hi ha servei de bar prop de l’activitat.

Recorda que estàs a la natura, hem de ser respectuosos i no fer soroll. No s’ha de notar que hem passat per allà. Que la millor empremta que deixem siga la dels nostres propis passos.

Qui organitza

La nau jove

Silla