Històric de novetats

11 de desembre de 2019

Video-Fòrum "Quart netejant roba d'injustícies"

Quart netejant roba d'injustícies, dimecres 11 de desembre a Quart Jove de 18:30 a 20:00 hores.
04 de desembre de 2019

EINES. Formació d'oci i temps lliure inclusiu

L'Associació Lluerna organitza aquesta activitat formativa sensible a les necessitats del col·lectiu de persones amb diversitat funcional, amb l'objectiu de formar als professionals que treballen el sector del temps lliure.
24 de novembre de 2019

30 anys de la Convenció dels Drets de la Infància

Celebració dels 30 anys de la Convenció dels Drets dels Drets dels Xiquets i Xiquetes a Quart de Poblet, del 9 al 24 de novembre.
19 de novembre de 2019

EINES. Prevenció d'adiccions a les tecnologies

Aquest curs aborda la problemàtica de les dependències tecnològiques, revisant els riscos (però també les oportunitats) que brinden aplicacions, videojocs, xarxes socials, mòbils… per a definir orientacions per una prevenció eficaç.
18 de novembre de 2019

Concurs de Graffiti Alaquàs Art Urbà

L'Ajuntament d'Alaquàs i la seua regidoria de Joventut, volen plasmar una altra forma d'art en diverses parts de la localitat, i que serveixin d'embelliment a la localitat i com a possible reclam turístic.
17 de novembre de 2019

26ª Mostra Internacional de Pallasses i pallassos

Xirivella del 8 al 17 de novembre: espectacles de carrer, exposicions, actuacions al Teatre Auditori, etc.
16 de novembre de 2019

Educatics 2019 a Quart de Poblet

Educatics 2019 a Quart de Poblet, Dissabte 16 de novembre a l'Espai de Creació Jove. Jornada per a adolescents, joves i famílies, de tecnologia, internet i youtubers. Un espai on jugar, aprendre i preguntar dubtes.
16 de novembre de 2019

Curs de Monitor/a de temps lliure (MAT)

Curs de Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil (MAT)
16 de novembre de 2019

TERROR JONES ESCAPE ROOM

Si estàs buscant un pla diferent, alguna cosa per a fer a Alaquàs o, simplement, encara no has compartit amb els teus amics i amigues una ESCAPE ROOM.
14 de novembre de 2019

EINES. Educador/a de menjadors escolars

Planificació de l'activitat educativa, dinàmica de grups, jocs grupals, intel·ligència emocional… aplicats al temps lliure en els centres educatius i, especialment, als menjadors escolars. És opcional la tramitació del carnet de manipulador d'aliments
14 de novembre de 2019

EINES. Oportunitats en Europa

Si estàs pensant a fer alguna cosa diferent, viatjar per Europa per a millorar el teu anglés o conéixer gent, tens dos opcions: des dels viatges low-cost amb motxilla fins a totes les oportunitats del programa Erasmus+ o Cos Europeu de Solidaritat.
11 de novembre de 2019

Curs Educacor/a de menjador escolar

Planificació de l'activitat educativa, dinàmica de grups, habilitats socials, jocs grupals,... aplicat al menjador escolar, normativa, criteris sobre nutrició,...