Novetats

12 d’abril de 2019

Vine a passar la vesprada del 13 d´abril

Torrent
El 13 d´abril CIJ Torrent et convida a participar en les activitats que ha organitzat per a commemorar el Dia Europeu de la Informació Juvenil.
banner-info-intern-2019-3 (1)
El Dia Europeu de la Informació Juvenil se celebra el 17 d'abril i CIJ Torrent vol aprofitar esta data per a convidar-te la vesprada del 13 d´abril a escoltar música, fer tallers una mica diferents, provar les teues habilitats físiques, i conèixer informació que et pot interessar preguntant a Centre Ambiental El Vedat, Creu Roja Joventut, a la UPCca i, clar, al CIJ. 

A més pots participar en un sorteig i guanyar una cambra GoPro Hero 7 White, només per enviar una foto de "jo vaig estar allí" i un dels teus savis consells sobre com informar-se bé, i de manera segura participant en l'activitat 2.0 Idees de bona informació.

Podràs assistir també a una o diverses de les activitats gratuïtes que hem programat, perquè sàpies molt més sobre alimentació, seguretat física, seguretat i privacitat en xarxes socials, i sobre perfils professionals en Internet.

Et deixem ací l'enllaç a través del qual podràs accedir a tota la informació: http://www.torrentjove.com/va/novetats/i/13041/90/vine-a-passar-la-vesprada-el-dia-13-de-abril

 

 

 

Qui organitza

CIJ Torrent