Novetats

28 de juny de 2019

Trobada EntreCases 2019

Quart de Poblet
Les Cases de Joventut de Quart de Poblet, participem al costat de la Federació de Cases de Joventut de la CV a la trobada d'estiu per als i les adolescents i joves entre 12 i 18 anys.
Trobada Entrecases 2019

Les Cases de Joventut de Quart de Poblet (Amagatall, Barranquet i La Cebollera), participem com cada any, al costat de la Federació de Cases de Joventut de la CV a la trobada d'estiu per als i les adolescents i joves entre 12 i 18 anys de centres juvenils i cases de joventut federats de tot el territori, on es reflexionarà sobre les activitats que s'han realitzat al llarg del curs i es programaran les del curs següent. A més, els i les joves gaudiran de tallers i vetlades durant tot el cap de setmana.

Les Cases de Joventut, que som escoles de democràcia i de participació juvenil, on els i les adolescents i joves, desenvolupen competències claus, treballant valors (igualtat, solidaritat, drets socials, feminisme, medi ambient...), habilitats socials, col·laboració en equip, assumeixen responsabilitats, planifiquem, realitzant activitats i moltes coses més, que els i les fa ser joves actius i compromesos, constitueixen un espai d'adquisició de competències claus para el seu present i el seu futur, així com per a la nostra societat.

Aquesta edició, que tindrà lloc en el Campament Jaume I d'Alcossebre, els dies 28, 29 i 30 de juny i en la qual s'espera que participen al voltant de 70 joves de municipis com Manises, Vilamarxant, Alqueries, Almassora i Benicàssim.

 

Trobada Entrecases 2019

Qui organitza

Federació de Cases de Joventut de la CV.