Novetats

08 de juliol de 2019

TROBADA DE FI DE CURS D'ALUMNAT ACTIU

Joves.net
LA TROBADA DE FI DE CURS D'ALUMNAT ACTIU REUNEIX A MÉS DE 100 JOVES.
Alumnat Actiu_TrobadaJuliol-2019

 

LA TROBADA DE FI DE CURS D’ALUMNAT ACTIU REUNEIX A MÉS DE 100 JOVES

La trobada, centrada en el canvi climàtic, va tindre lloc el 3, 4 i 5 de juliol i va estar organitzada per la Xarxa JOVES.net al Campament Juvenil de Navalón.

Els dies 3, 4 i 5 de juliol va tindre lloc la trobada de fi de curs organitzada per la Xarxa JOVES.net, consorci conformat per 22 ajuntaments, dels quals hi van participar: Alaquàs, Albal, Aldaia,  Mislata, Paterna, Picassent, Quart de Poblet, Sagunt, Silla i Xirivella.

La trobada, que va transcórrer al Campament Juvenil de Navalón, va estar organitzada pels departaments de joventut dels municipis participants.

En aquesta ocasió, la jornada principal de la trobada es va centrar en el canvi climàtic, amb la finalitat de conscienciar i fer reflexionar a la joventut sobre les conseqüències que tenen les nostres accions com a persones consumidores, per al medi ambient. I en el desenvolupament de la jornada del matí vam comptar amb la presència de Jesús Martí, director de l’IVAJ.

Al llarg de tot el dia, van haver-hi jocs que mitjançant proves destacaven aspectes tan importants com:

     Els processos de diversos productes fins que arriben al nostre consum.

     L’eficiència energètica i l’augment d’emissions de CO.

     Les energies renovables i l’esgotament de recursos naturals.

     La biodiversitat, algunes espècies en perill i com, des de les nostres accions, les posem en risc.

La jornada va transcórrer entre jocs i aprenentatges, moments d’esbargiment, oci saludable i com a cloenda, la mítica Gala de Cinema.

La resta de les activitats de la trobada van estar programades pels i per les  joves, que van assistir-hi, amb diverses propostes que cada municipi porta a terme. Llavors és important que la pròpia joventut participe i s’implique en la gestió del seu temps lliure, i l’efecte multiplicador que en té.

Així doncs, Alumnat Actiu tanca el curs amb aquesta trobada i s’acomiada fins al pròxim curs!