Novetats

Cinturó Jove Fest 2019

Cinturó Jove Fest 2019

Cartell de concerts del Cinturó Jove Fest 2019 de les festes pratronals de l'Ajuntament d'Aldaia.
Cinturó Jove Fest 2019
Data: dissabte, 27 de juliol de 2019

Una quinzena de grups passaran pel mític Cinturó Verd un any més. Trobarem artistes de la talla de Mago de OZ o La Fuga que actuaran el dia 4 d'agost. La quarta edició del festival aldaier començarà el dissabte 27 de juliol amb una mescla d'estils d'allò més festivalers com són Indian, Bombai, La Regadera o Mafalda.

El reggae serà el protagonista indiscutible de la nit del dia 2. Llança de foc, Mediterranean Roots i Mellow Mood seran els encarregats de fer-nos ballar en la segona jornada del cicle de concerts gratuïts que organitza l'Ajuntament d'Aldaia. Sense descans, la nit del 3 d'agost,ompliran d'energia El Cinturó Verd: Funambulista, Georgina i Huecco, del qual ja vam poder gaudir l'edició anterior. Els homenatges musicals seran els encarregats de tancar el cartell i de quina millor manera que amb el tribut a U2 de la mà de Spyplane i Remember Queen que ens retornarà els millors moments de la banda encapçalada per Freddie Mercury.

Un any més el Cinturó Jove Fest acull un gran ventall d'estils musicals perquè els  habitants d'Aldaia i el veïnat de municipis confrontants puguen gaudir d'una mostra musical per a tots els gustos.

Regiduria de Festes de l'Ajuntament d'Aldaia