Novetats

31 de gener de 2020

Jornada de formació Joventut i Acció social

Joves.net
64 joves de #Picassent, #Silla, #Paterna, #Alaquàs, #Aldaia, #Sagunt, #Mislata, #Xirivella, #Torrent i #BarridelCrist es van trobar en una jornada de formació
Foto trobada desembre 2019

El passat 14 de desembre, 64 joves de #Picassent, #Silla, #Paterna, #Alaquàs, #Aldaia, #Sagunt, #Mislata, #Xirivella, #Torrent i #BarridelCrist es van trobar al Centre jove el Mercat de Mislata en una jornada de formació organitzada per la comissió Alumnat Actiu de la XARXA JOVES.NET , consorci format per 22 municipis que comparteixen treball en comú sobre polítiques de Joventut. 

Aquesta jornada ha estat adreçada a persones joves que lideren o desenvolupen projectes on els protagonistes siguen els joves o s'emmarquen dins de la realitat dels seus municipis. Aprendre a comunicar millor, indagar en noves vies d'expressió, aprendre a utilitzar la creativitat com a ferramenta d'intervenció, han sigut algunes de les línies de formació d'esta jornada.

Per primera vegada s'organitza esta jornada de formació, que ha reunit a joves que havien participat en els projectes de cada municipi i ara tornen amb l'objectiu de formar-se per a incidir en la seua realitat.

Qui organitza

Xarxa JOVES.net