Novetats

31 de gener de 2020

Programació especial del Dia de l'Arbre

Aldaia
El CC Matilde Salvador celebra el Dia del Arbre amb la joventut d'Aldaia.
01 (1)

Aprofitant que el 2020 fa 10 anys de l'apertura del CC Matilde Salvador d'Aldaia, anem a tindre una programació especial al llarg del curs. A partir del 31 de Gener que és el dia de l'arbre tindrem una programació que giraran en torn a la natura i el medi ambient amb el lema : "Cuidem del planeta on vivim"

|31 de Gener| 19:00 hores

_Exposició  Lletres rescatades per escriure la paraula SOSTENIBILITAT

L'exposició ha estat impulsada i organitzada per Rótulos Valencia i en ella es podran veure  lletres corpòries de diferent grandaràries d'antics rètols o obres realitzades amb material reutilitzat. El benefici de el que es venga anirà destinat a l'associació Kbem Tots. 

_Sopa de lletres 

Activitat dins de l'exposició "Lletres rescatades"on podràs jugar amb lletres i formar paraules.

_ Xarrada sobre la Revista Arrel a càrrec de Domenec Calvo

Narració de l'història de com, on i quan va nàixer la resvista Arrel i exhibició del primer  eixemplar original de la revista editada per l'Associació de veïns d'Aldaia en 1979 en la que es conmemoraven els moviments reivindicatius ciutadans, sobretot ecologistes, al territori valencià.

_ Taller: Decoració de  tests

Decoració de test reciclats: ampolles i envasos de plàstics que seran convertits en testos. Pots portar envasos de casa i ací també en tindrem.

_ Plantació de pins i carrasques

Aprofitarem els testos per plantar pins i carrasques que podràs emportar-te a casa i quan cresquen podràs plantar-los a la muntanya.

 

|6 de Febrer|17:30-20:30 hores

_ Taller: Decoració de lletres amb Rótulos Valencia

Aprendreu com decorar lletres retallades amb diferents materuals que s'inclouen en el taller i que pots portar de casa:paper de periòdic o de regal, botons , taps de suro...

 

|13 de Febrer| 17:00 a 20:00 hores

_ Taller: Estampació en serigrafia de bosses ecològiques amb Rótulos Valencia

Aprendràs la tècnica d'estampació en bosses ecològiques i altres suports que portes de casa (quaderns, carpetes, samarretes...) amb retoladors de base aigua.  

 

Qui organitza

Ajuntament d'Aldaia, CC Matilde Salvador, Gent JoveRótulos Valencia

Arxius
02.jpg 02.jpg (1,30 MB)
03.jpg 03.jpg (1,33 MB)
04.jpg 04.jpg (1,01 MB)
05.jpg 05.jpg (1,15 MB)