Novetats

25 d’abril de 2020

I Trobada Online d'Alumnat Actiu

Joves.net
El Consorci Xarxa Joves.net a través de la Comissió Alumnat Actiu, va posar en marxa el dissabte 25 d'Abril la I Trobada Online de joves actius i actives de diferents pobles.
I Trobada online 2 (3)

L’iniciativa va sorgir d’un grup de joves que es reunia a través d’una plataforma de vídeo conferències i va pensar que seria enriquidor afegir a corresponsals d’altres pobles. Amb aquesta idea la comissió va valorar la proposta i va començar a organitzar logísticament i de contingut una trobada per al dia 25 d’Abril, respectant la data en la que anava tindre lloc la XXX Trobada organitzada per Joves.net  en el municipi d’Aldaia abans que es decretara l’Estat d’alarma.

Han estat dues setmanes de treball intens i d’organització per tal de crear un espai virtual amb cabuda per a més d’un centener de joves. Per ficar en marxa l’iniciativa es va triar la plataforma Jitsi Meet on es varen crear 8 sales: set d’elles per a treballar en grups mitjans i una on poder reunir integrament al grup.

La trobada va començar a les 18:00 hores i en ella s’havien preinscrit més d’un centenar de joves d’Alaquàs, Aldaia, Barri del Crist, Mislata, Paterna, Picassent, Quart de Poblet, Sagunt, Silla, Torrent i Xirivella i al capdavant de la dinamització 14 professionals de joventut. El jovent es va diversificar en 7 sales diferents on van passar més d’una hora fent jocs i resolent proves que els conduïren a la sala final.

El resultat va estar una vesprada divertida, amb una participació real de més de 100 joves, que salvant alguns problemes propis de la connexió a Internet van poder tindre la possibilitat de trobar-se en un espai digital on pogueren compartir, aprendre i passar-ho bé.

Alguns joves també van agrair al personal dinamitzador haver creat l’infrastructura de la Trobrada i van assenyalar l’emoció que els va produir poder trobar-se amb joves d’altres pobles i que els va permetre poder evadir-se al llarg d’una estona. 

 

Qui organitza

Consorci Xarxa Joves.net