Novetats

15 de juliol de 2020

L'Efecte de la COVID19 a les Associacions de C.V.

Joves.net
La Fundació Horta Sud vol avaluar al costat de tu l'efecte de la crisi del coronavirus en les associacions de la Comunitat Valenciana.
Eb6Is_dWAAIBxax
La Fundació Horta Sud vol avaluar al costat de tu l'efecte de la crisi del coronavirus en les associacions de la Comunitat Valenciana. #Estudi #COVID19
Iniciem un nou estudi amb l’objectiu d’avaluar l’impacte de la crisi provocada pel Covid-19 en el teixit associatiu. L’estudi pretén conéixer quins canvis ha provocat la pandèmia en les associacions de la Comunitat Valenciana.
Els resultats serviran per a determinar quines alternatives es planteja el moviment associatiu davant els nous reptes econòmics i socials.
Les conclusions de l'estudi ajudaran a adequar les accions i polítiques de participació ciutadana per als pròxims anys, oferint les eines i els serveis més adients per tal de seguir acompanyant i enfortint al teixit associatiu.
Convidem a totes les associacions i entitats sense ànim de lucre a participar emplenant un qüestionari en línia, que estarà disponible fins al 15 de setembre. Es tracta d'un formulari molt breu, només es necessiten 5 minuts per a completar-lo.
Comparteix l'estudi amb les vostres associacions amigues!
Gràcies per participar!

Qui organitza