Novetats

29 de juliol de 2020

Enquesta Trencant Moltles

Joves.net
T'animes a participar de l'enquesta #RompiendoMoldes? Les teves respostes seran analitzades posteriorment de forma col·lectiva i utilitzades per elaborar l'informe #RompiendoMoldes i avançar cap a una vida lliure de violències.
IG ESP

L'informe Trencant Motles Epanya analitzarà les creences que tenen joves de 15 a 25 anys entorn de la violència i les relacions de parella. Basades en la idea del “amor romàntic” nociu (de control, a diferència d'una companyonia amorosa), aquestes creences porten a les i els joves a reproduir desigualtats i justificar o normalitzar situacions de violència masclista, com controlar la manera de vestir de la parella i els seus missatges en el mòbil, censurar les seues fotos en les xarxes socials o exigir la seua ubicació i contrasenyes personals.

 Enquesta: https://centrejove.org/encuesta

 Més informació sobre el projecte: https://www.oxfam.org/es/informes/rompiendo-moldes

---------------------------------------------------------------------------------

El informe Rompiendo España analizará las creencias que tienen jóvenes de 15 a 25 años en torno a la violencia y las relaciones de pareja. Basadas en la idea del “amor romántico” nocivo (de control, a diferencia de un compañerismo amoroso), estas creencias llevan a las y los jóvenes a reproducir desigualdades y justificar o normalizar situaciones de violencia machista, como controlar la forma de vestir de la pareja y sus mensajes en el móvil, censurar sus fotos en las redes sociales o exigir su ubicación y contraseñas personales.

Encuesta: https://centrejove.org/encuesta

Más información sobre el proyecto: https://www.oxfam.org/es/informes/rompiendo-moldes

 

Rompiendo Moldes

Qui organitza

Centre Jove d'atenció a les sexualitats.

https://centrejove.org