Novetats

19 d'octubre de 2020

III Concurs d'Idees Tecnològiques

Portal
Tercera edició del Concurs d'Idees Tecnològiques per al Comerç Minorista. Termini de presentació 31 d'octubre.
Concurs FEMP
Amb l'objectiu de fer costat al xicotet comerç i frenar la seua desaparició, la Secretaria d'Estat de Comerç del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, en col·laboració amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i amb la Societat Estatal Correus i Telègrafs S.A. S.M.E convoca la Tercera edició del Concurs d'Idees Tecnològiques per al Comerç Minorista, amb la finalitat de promoure el talent i la innovació i contribuir a generar  solucions tecnològiques en el comerç minorista i que servisquen per a dinamitzar i modernitzar el xicotet comerç.

La defensa del xicotet comerç és un objectiu que requereix de l'acció conjunta de tots els actors implicats: les Administracions, les organitzacions de l'àmbit privat i la societat en el seu conjunt.

Les millors idees rebran un premi en metàl·lic i els guardonats tindran l'oportunitat de presentar els seus projectes en un Acte de lliurament de premis. La dotació econòmica dels premis ha augmentat notablement, passant dels 5.000 € de la II Edició a 34.000 € en la present Edició, sent el primer premi de 10.000 €.

Qui organitza

Secretaria d'Estat de Comerç del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, en col·laboració amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i amb la Societat Estatal Correus i Telègrafs S.A. S.M.E.

Més informació: 

E-mail: [email protected]

Tel.: 91 364 3700

Arxius
Bases.pdf Bases.pdf (3,45 MB)