novetats

07 de juliol de 2021

Trobada de Corresponsals de Joves.net

Joves.net
50 joves de 9 municipis del Consorci Xarxa JOVES.net participen de la Trobada de Corresponsals, els dies 7 y 8 de juliol.
20210708_153600

50 joves de 9 municipis del Consorci Xarxa JOVES.net participen de la Trobada de Corresponsals

Els dies 7 i 8 de juliol, els i les joves de pobles membres del Consorci Xarxa JOVES.net es van trobar al campament juvenil Jaume I a Alcossebre amb l’objectiu de posar en comú els seus projectes, formar-se i sobretot crear un espai lúdic i saludable entre joves.

 20210708_153600

La trajectòria de projecte de Corresponsals a la Xarxa JOVES.net, iniciada en 2010, ha estat marcada per crear espais de trobada entre joves que participen en projectes d’oci educatiu als seus municipis. Aquestes trobades combinen moments de formació, participació, diversió i intercanvi d’idees i projectes, que posen el valor el treball dels i les joves en els seus entorns més propers.  Aquesta labor adquireix una dimensió superior a través de les trobades, pel fet que formen part d’una xarxa.

Aquesta trajectòria es va vore trencada a causa de la situació sanitària viscuda, front a la que la Xarxa JOVES.net es va haver d’adaptar, creant espais de trobada virtuals. El 25 d’abril es va celebrar la Trobada Online de Corresponsals on van participar més de 100 joves.

La realitat sanitària ha permès que els i les joves voluntàries ens donen una lliçó de responsabilitat, mostrant-nos una imatge totalment diferent de la que ens arriba habitualment de les persones joves. Han complit perfectament amb totes les normes necessàries per a poder disfrutar d’un oci saludable i segur.

Així, aprofitant l’entorn on estàvem allotjats, s’han combinat activitats de platja com paddle surf o altres jocs de mar, amb activitats de conscienciació mediambiental.

 

De la mà de l’ONG  Xaloc Mar, vam participar d’una recollida selectiva de residus a la mar, que ens va acostar a la diversitat marina de les nostres costes.

2d882143-d3b0-4cde-b9f5-7e0ae7c4e14b

Qui organitza

Xarxa Joves.net