TodoFP ha creat una ferramenta que facilita l'orientació i elecció de la Formació Professional. Així t'assegures que prens decisions informades i estratègiques sobre la teua educació i futur professional. Introduïx la teua edat, nivell d'estudis i interessos per a descobrir els cicles formatius que millor s'adapten a tu.

MUNICIPALISME, COMUNITAT I AUTOGESTIÓ DE LA CULTURA JUVENIL

29 de maig de 2024 / 10 a 14 h

 

40 Aniversari de la Reconversió Industrial a Sagunt.

27 d’abril de 2024. Zona Antiga Gerència AHM.

Amb SEGURIDAD SOCIAL en concert - i moltes activitats més durant tot el dia

 

📅 Dimarts 23 d'abril.
⏰ De 17.30 a 20.30 h.
🏢Saló de Plens de l'Ajuntamen t de Sedaví (Pl. d'en Jaume I El Conqueridor, 5).
✍Confirmació d'assistència | Inscripció: https://associacions.org/app/accio

També pots incriure't escanejant el següent codi QR.

➕Informació al Casal Jove: 963 765 749 | 617 929 571 | sedavicasaljove@sedavi.es

Camps d'estiu a Espanya (punxa per a vore els projectes):

La inscripció en línia podrà fer-se des de les 9 h. del 10 d'abril fins a les 14 h. del 27 de maig. Durant este període només es pot agafar un camp.

Proves d'accés als cicles formatius de Formació Professional de Grau Mitjà i Superior de la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació.

Des del grup territorial d'Aprenentatge-servei de la Comunitat Valenciana membre al seu torn de la Xarxa Espanyola d'Aprenentatge Servei., volem convidar a totes les persones interessades a aquesta jornada, en la qual comptarem amb la presència de Jaume Funes Artiaga: Escriptor, psicòleg, educador i periodista.

La Regidoria de Joventut vol consolidar la participació de la població juvenil i al mateix temps donar resposta a les necessitats de la joventut del poble, per eixe motiu continua apostant per aquestes programacions, que tenen caràcter permanent i periòdic, amb activitats formatives i d’oci.

DESTINATARIS: Alumnes nascut entre l'1 de gener de 2004 i el 31 de desembre del 2007 i matriculat en un curs d'estudis per a l'any 2023/2024 (de batxillerat, de grau mitjà i d'ensenyaments professionals de música i dansa).

DATES LÍMIT 21/03/2024 a les 15.00 h.