Imagen Novetat
Quart de Poblet, Horta neta 2024
Data Novetat
Municipis
Quart de Poblet
Resumen Novetat

Crònica de l'activitat "un mati amb les espècies de ribera del riu Túria" del diumenge 24 de març de 2024 amb la Fundació LImne.

Dins de la programació d'Horta Neta 2024 -SOS emergència climàtica-, el diumenge 24 de març es va realitzar l'activitat "Un matí amb les espècies de ribera del riu Túria, en primer lloc vam procedir a conéixer el Centre d'Interpretació de la Naturalesa (CIN) de l'Ajuntament de Quart de Poblet al costat de la Fundació Limne, en aquesta visita va ser present el Regidor de Joventut Juanjo Susín que va donar la benvinguda als i les participants, en aquesta visita se'ns va donar a conéixer la labor de la Fundació, i la recuperació que s'està realitzant de la ribera del riu Túria, podent conéixer els seus projectes Naturturia i Fluviatis.

Visita al CIN de QUart de PobletVisita CIN de Quart de Poblet amb el regidor.visita CIN de Quart de Poblet

Posteriorment ens dirigim al viver, on vam conéixer el treball de recuperació que s'està realitzant, i vam fer un taller de plançons amb esqueixos autòctons per a ribera, en aquest cas treballem els plançons de Baladre de la ribera del Túria amb diferents tipus de substrats, que seran els que utilitzaren en un futur.

Plantons

 

VIver fundació limneViver Fundació Limne

Per a acabar l'activitat realitzem una visita guiada a la ribera del va riure del va riure Túria per a veure i conéixer els diferents tipus de plantes i flora que té, i la labor de manteniment i recuperació que s'està mantenint.

Visita riu TúriaVisita riu TúriaVisita riu Túria

Agrair a totes les persones participants i a la Fundació Limne la seua participació i col·laboració, esperant veure'ls a totes en les pròximes activitats d'Horta neta 2024.

Activitat Horta netaActivitat Horta neta

 

Imagen Novetat
Quart de Poblet, Horta neta 2024