Passejada pel barranc de Carraixet. Moncada
Fecha
Imagen Cabecera
Catarates barranc Carraixet
Body

El barranc del Carraixet és junt al riu Túria i el barranc de Torrent l’espina dorsal que ha configurat la planícia al·luvial de València, accident orogràfic que és conegut en època medieval com el “riu sec”. Drena una conca que té el cim a la Serra Calderona on rep el nom de barranc d’Olocau, creua la planura de Bétera amb un ample caixer trenat i s’estreta en aplegar a l’horta de València. El Carraixet compta amb ecosistema propi de flora i fauna, la part més interessant del qual està entre el Pont Sec i el Racó de Casans (Seminari Metropolità de València).

Data i horari: Dissabte 20 d'abril de de 9 a 14 h.
Cal portar: calçat adequat per a caminar, barret/gorra, aigua i esmorzar.
Edat: a partir de 12 anys. Els menors de 18 anys han d’anar acompanyats del tutor/a o d’una persona adulta amb l'autorització.
Punt de trobada: Ens trobarem a l’estació del Seminari-CEU Línia 1, des d’ahí eixida cap al barranc de Carraixet, l’enllaç a la ruta: https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/ruta-paretetes-dels-moros-barranc-del-carraixet-moncada-5434464

La tornada pel barranc, darrere del Seminari fins aplegar al Camí de Foios, i tornar a l’estació de metro Seminari-CEU, ens acompanya com a guia, un membre de Bòbila col·lectiu cultural, amb molta trajectòria en baixades pel barranc.

 

 

PUNXA ACÍ PER FER LA INSCRIPCIÓ

 

Els menors de 18 anys han d’anar acompanyats del tutor/a legal o d’una persona major d'edat amb l’autorització oportuna. Els joves entre 12 i 17 anys podran participar acompanyats d'un/a monitor/a de la pròpia organització, en funció del número de participants.

 

Documents que et pots descarregar:
- Autorització per a menors acompanyats d’un adult

Qui organitza

MONCADA

CIJ Moncada

Carrer Major 28
Tel. 961301571/ 670450776
WhatsApp: 670450776
joventut@moncada.es

Imagen Lateral